Daca sunteti cetatean canadian sau detineti rezidenta permanenta in Canada, puteti sponsoriza rudele dumneavoastra pentru a obtine la randul lor statutul de rezidenta permanenta in Canada.

Pentru a se califica in calitate de Family Class Immigrant, solicitantii la acest program de emigrare canadiana trebuie sa fie :

  • Sot/ sotie, partener conjugal al sponsorului canadian, in relatie de cel putin 16 ani cu acesta
  • Parinti sau bunici ai sponsorului canadian
  • Copii aflati in intretinere, inclusiv copii adoptati de catre sponsor
  • Copii sub 18 ani pe care sponsorul canadian intentioneaza sa ii adopte
  • Frati, surori, nepoti, nepoate, sau nepoti orfani pana in 18 ani, necasatoriti ai sponsorului
  • Oricare alt membru de familie sau ruda din partea sponsorului canadian, inafara celor enumerati de mai sus, aflati in Canada sau in afara Canadei

Sponsorul canadian trebuie sa indeplineasca anumite cerinte, de la caz la caz, pentru a fi eligibil legal sa isi sponsorizeze rudele in vederea obtinerii vizei de rezidenta permanenta in Canada.

Va rugam sa ne contactati pentru a afla daca puteti deveni sponsor al rudei dumneavoastra sau puteti fi sponsorizat de o ruda aflata pe teritoriul Canadei, prin acest program.