Pentru a lucra legal pe teritoriul Canadei, este necesar sa detineti un permis de munca Work Permit, emis de autoritatile canadiane.

Pentru a aplica si a obtine o viza temporara pentru permis de munca, un aplicant trebuie sa detina in general o oferta certa de loc de munca din Canada. Daca aveti o oferta de job, angajatorul dumneavoastra canadian va trebui sa obtina validarea locului dumneavoastra de munca Employment Validation, aprobata de catre oficiul Service Canada.

In anumite cazuri, exista posibilitatea scutirii de a obtine o validare din partea Service Canada, de exemplu, in situatiile in care companiile multinationale care doresc sa isi transfere proprii angajati catre o filiala din Canada, sau in cazurile in care companiile care deschid birouri si reprezentante noi in Canada, isi pot transfera personalul fara a obtine o confirmare sau validare de la oficiul Service Canada.

Va rugam sa retineti ca biroul nostru are experienta in obtinerea tuturor tipurilor de permise de munca. Noi asiguram reprezentarea juridica a numeroase companii care angajeaza personal strain sau isi transfera personalul pe teritoriul Canadei la filialele proprii.

Pentru mai multe informatii referitoare la permise de munca, va rugam sa ne contactati.