Pentru a demara procesul de emigrare cu ajutorul biroului nostru de avocatura de emigrare, este necesar sa faceti o programare pentru o sedinta de consultanta preliminara.

Sedintele noastre de evaluare sunt bazate pe studiu atent al profilului fiecarui candidat, al informatiilor pe care le consideram relevante pentru ca dumneavoastra sa nu pierdeti punctaj. Aceste sedinte se desfasoara la unul din birourile nostre din tara, in prezenta unui reprezentant autorizat al domnului avocat Ronen Kurzfeld.

La sedinta preliminara de evaluare, este necesar sa aduceti cu dumneavoastra, toate documentele relevante, care sunt necesare pentru stabilirea corecta a punctajului de admitere de catre avocatul nostru expert (acte de studii, calificare, etc). Veti completa un formular de evaluare special, care va fi trimis spre analiza la biroul central din Toronto. Veti primi rezultatul evaluarii prin email intr-un termen de 2-3 zile lucratoare. Sedinta de evaluare este taxabila.

Va rugam sa retineti ca nu avem calitatea de a oferi consultatii, evaluari si alte sfaturi de emigrare la telefon sau prin corespondenta. Mesajul dumneavoastra este bine venit, dar incurajam cu toata convingerea sa va programati la o consultatie de evaluare, pentru a avea garantia unei evaluari corecte si legale, emise de un avocat canadian expert in emigrare.

Va garantam o evaluare 100% corecta a sanselor dumneavoastra de emigrare, pe care nici o evaluare estimativa de la distanta, prin completarea unor formulare simplificate online nu o poate realiza.

Contactati-ne acum pentru a va programa la o sedinta de evaluare.