Alte servicii optionale in cadrul procesului de emigrare, oferite prin intermediul biroului din Romania :
  • Imbunatatirea punctajului. Dupa sedinta de evaluare preliminara, in cazul in care punctajul dumneavoastra este sub punctajul minim sau la alte serviciilimita, se face o analiza si eventuale simulari pentru cresterea punctajului si adaptarea aplicatiei sub un anumit program de emigratie. Fiecare provincie sau teritoriu are propria legislatie de emigratie. Un candidat poate fi neeligibil pentru o anumita provincie canadiana, dar poate fi perfect eligibil pentru alta provincie sau teritoriu.
  • Perfectionarea nivelului de cunostiinte la limba engleza, franceza, indrumari, verificari.
  • Servicii de traducere, legalizare a actelor de studii si alte documente.
  • Suport la inscrierea in piata de job-uri canadiana a candidatilor eligibili admisi, punerea in legatura cu agentii de recrutare si angajatori canadieni conform profilului de educatie si experienta de munca, pregatirea pentru sustinerea unui interviu de job. Nu putem garanta obtinerea unui job in timpul procesului de emigrare, dar putem facilita de la caz la caz, dialogul dintre un candidat admis si o agentie sau un angajator. Oferim suport si training pentru sustinerea unui interviu.
  • Consiliere in procesul de mutare. Asiguram la cerere suport pe parcursul mutarii in Canada, dupa obtinerea vizei de rezidenta: bilete de calatorie, gasirea unei locuinte functie de buget, sfaturi si recomandari pentru o integrare cat mai rapida in stilul de viata canadian, contacte cu agentii de integrare canadiene, alte servicii oferite prin partenerii nostri din Canada.
  • Asistenta juridica pentru obtinerea certificatelor comerciale (ex. sora medicala). Biroul nostru are o vasta experienta in accesarea programului Federal Skilled Trades si ofera asistenta juridica competenta in vederea obtinerii certificatelor comerciale din partea autoritatilor canadiene.