Biroul nostru este specializat in pregatirea aplicatiilor pentru ambele tipuri de cerere, sedere permanenta sau sedere temporara in Canada (permise de munca, studenti, vizitatori). Aplicatiile pe care le pregatim si le depunem pentru clientii nostri, implica mult mai mult decat simpla completare a formularelor si colectarea documentelor justificative. Metoda noastra dovedita a fi de succes este de a convinge ofiterul de emigratie canadian sa acorde aviz favorabil cererii dumneavoastra. O aplicatie pentru sistemul Express Entry care contine orice mica greseala sau omisiune in dosar poate duce la un refuz din partea ofiterului de emigrare si dosarul respectiv va fi trimis inapoi, pierzandu-se astfel luni de zile de asteptare pana la urmatoarea verificare.

Serviciile noastre in general includ :
  • Scrisoarea legala de depunere, in care expunem detaliat care sunt toate motivele pentru care un anume candidat este potrivit pentru aplicare la rezidenta permanenta sau temporara. Aceasta scrisoare este foarte atent elaborata de biroul nostru si conceputa pentru a convinge ofiterul de viza sa aprobe cererea.
  • Pachetul aplicatiei candidatului – un dosar complet pregatit si verificat in detaliu, ce include toate cerintele si informatiile necesare pentru a fi verificate si admise de autoritatile canadiene.
  • Dupa trimiterea dosarului de emigrare, monitorizam cererea dumneavoastra de la inceput pana la final. In aceasta perioada, mentinem comunicarea necesara cu autoritatile de emigrare.
  • Training pentru interviu – noi va pregatim pentru sustinerea unui interviu, daca este necesar. Avem experienta si cunoastem detaliat care sunt intrebarile adresate de obicei la aceste interviuri de catre ofiterul de emigrare.
  • Atunci cand viza dumneavoastra este admisa, ne asiguram ca o veti primi in cel mai scurt termen si va vom pune la dispozitie un pachet de informatii relevante pentru sosirea in Canada.

Emigrarea este o decizie foarte importanta si greu de luat in viata. Biroul nostru a ajutat mii de solicitanti si aplicanti de-a lungul anilor pentru a-si realiza visul lor de a se muta si trai in Canada.

Legislatia de emigrare se modifica destul de des si rapid si este foarte important pentru un aplicant ce doreste acest lucru, sa apeleze la serviciile unui avocat profesionist, care cunoaste in amanunt care sunt strategiile optime pentru a prezenta cazul sau in fata autoritatilor canadiene.

Noi oferim cunostinte legale complete de emigrare, avem experienta si pasiune pentru munca noastra, de aceea oferim servicii excelente clientilor nostri.

Contactati-ne pentru o consultatie de evaluare pentru a verifica in mod competent daca sunteti sau nu eligibil pentru unul din programele de emigratie din Canada.