p1Canada este un stat ce pune mare accent pe emigranti, oferindu-le conditii si oportunitati speciale de a lucra, a studia si nu in ultimul rand, de a intemeia o familie. Nu oricine poate obtine dreptul de rezidenta, insa pentru multe persoane procesul de emigrare in Canada este un vis realizabil.

Canada este unul din putinele state din lume, ce ofera aceleasi privilegii si beneficii pentru emigranti, pe care le au si cetatenii canadieni. Conform statisticilor, in medie 250.000 de persoane primesc dreptul de rezidenta permanenta si ajung sa se stabileasca in Canada in fiecare an. Aceasta mare cerere de aplicatii este generata de economia extrem de puternica a Canadei, de avantul economic si de ritmul de dezvoltare crescut, de existenta unui sistem educational foarte bine pus la punct, de o multitudine de servicii de asigurare de exceptie, de servicii medicale gratuite, de un nivel de trai ridicat si un grad foarte scazut de infractionalitate.

De ce sa emigrez in Canada ?

Un beneficiu major al procesului de emigrare in Canada este obtinerea automata a dreptului de munca precum si posibilitatea de stabilire in orice provincie sau teritoriu din Canada. Orice emigrant are dreptul la beneficiile si ajutoarele sociale canadiene, cum ar fi educatia scolara gratuita pentru copii si asigurarea de sanatate pentru toti membrii familiei.

Ca rezident, aveti posibilitatea de a va aduce ulterior in Canada membrii familiei si pe cei dragi, aveti libertatea de a va vizita tara de origine oricand fara restrictii. Guvernul canadian ofera subventii financiare pentru rezidentii care se confrunta cu probleme financiare sau somaj, alocatii pentru copii si alte ajutoare. Canada are multe de oferit celor care cu drept de rezidenta.

Ce imi ofera Canada daca emigrez ?