CONTACTATI-NE

Speram ca site-ul nostru v-a oferit informatiile generale de care aveti nevoie. Pentru informatii mai detaliate referitoare la procesul de emigrare in Canada, precum si pentru o evaluare corecta a sanselor dumneavoastra de a obtine rezidenta canadiana, este necesar sa ne cunoastem.

Programeaza o intalnire de evaluare

Va oferim o evaluare corecta si sincera pe baza informatiilor furnizate de dumneavoastra si va ajutam cu recomandari despre cum puteti maximiza sansele dumneavoastra pentru succes. Percepem o taxa rezonabila pentru procesarea datelor, emiterea evaluarii si indrumarea catre programul de emigratie cel mai potrivit pentru dumneavoastra, servicii oferite de un avocat canadian specialist in emigrare.

ANUNT IMPORTANT PENTRU APLICANTII LA PROCESUL DE REZIDENTA PERMANENTA

Va informam ca potrivit reglementarilor recente ale legislatiei canadiene de emigrare, inafara cerintelor de varsta, studii, experienta in munca si un nivel suficient de cunostinte lingvistice la limba engleza, demonstrate prin sustinerea celor 4 teste ale examenului YELTS, este necesar sa detineti un cont bancar de minim $22,856 (sau echivalent)/per familie 2+2, suma necesara pentru a demonstra ca puteti acoperi cheltuielile de intretinere ale familiei dvs la intrarea in Canada.

link: http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/funds.asp

Programeaza o intalnire de evaluare

Romania

EXPERT IMMIGRATION, Office Romania
  • Office: Bucuresti
  • Telefon centrala : (031) 780 8492
  • Program : Luni - Vineri, intre 10:00-18:00
  • E-mail : info@EI.ro

Sediu central

EXPERT IMMIGRATION Office
  • Office:
    Toronto, ON | Canada